Mijn doel is om jouw en je team verder te helpen met de impact die jij wilt maken. Dat doe ik samen met een team specialisten op het gebied van communicatie, development en concept & creatie. Ik werk vanuit de kracht van mensen, waarbij samenwerking essentieel is en bekijk organisaties & merken vanuit een holistisch perspectief: binnen de context waarbinnen ze relevant zijn. Dat geeft de mogelijkheid om nieuwe ideeën en de juiste oplossingen aan te dragen. Met het talent om mensen aan een doel te verbinden, enthousiast te maken en in beweging te krijgen, helpt dit om het gewenste succes te realiseren. Hieronder vind je mijn specialisaties.

Lees meer

Wat kan ik voor je betekenen:

Branding & corporate story

De corporate story vertelt het verhaal van jouw organisatie en brengt de menselijke factor naar voren. Het is het kompas dat richting geeft aan alle (marketing)communicatie. Middels branding kan jouw verhaal vertaald worden naar een visuele identiteit.

Marketingstrategie

De marketingstrategie geeft de koers weer op weg naar jouw toekomstige doel. Vervolgens wordt de strategie doorvertaald naar de juiste communicatiemiddelen, de kanalen waar jouw doelgroep bereikt wordt en de content die daarvoor nodig is.

Marketingcommunicatie

Ik help je bij de inventarisatie van de juiste media en middelen en zorg ik ervoor dat deze middelen – website, nieuwsbrief, event, webinar, podcast, etc. – en campagnes geproduceerd worden.

Referenties:

ICT media
Zuiver vastgoedgroep
IEX.nl
Breda University
STV
Magazine
lEft eat right
Nevi
Page
Outsourcing

“It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.”

– Darwin, 1853